מפותבעלי מקצוע 
קריות וצפוןחיפהשרוןירושליםמרכזשפלהדרוםנגב וערבהקיבוץנדל"ןמפותהמקצוענים - שיפוצים
 
מצאו את הישוב שלכם:
    כתבות|בעלי מקצוע
    אצל פיני במטבח

    הטורים של פיני
    אצל פיני במטבח: לביבות עם הפתעה
    קצת שמן, תפוחי אדמה והרבה בשר טחון. פיני מקבל את חג החנוכה עם לביבות מיוחדות,
    פיני לוי
    אצל פיני במטבח: עוקצנות עם מתיקות
    ריבת הצ'ילי תקפיץ כל סנדוויץ' ותשדרג עופות, דגים ובשר. פיני מגיש שתי אופציות
    פיני לוי
    אצל פיני במטבח: כשהקפה הוא רק תירוץ
    עם קצח, שומר וקימל או בכלל בשוקולד מריר וגרידת תפוז. פיני מציע שני סוגי
    פיני לוי
    ארוחות נוספות


    כל הפוסטים בבלוג הטבעוני
    הבלוג הטבעוני: עוגת שכבות שמנת ו"דבש"
    יוספה עבדה קשה כדי להכין גרסה טבעונית לעוגת הבצק הפריך עם חמאה, דבש ושמנת חמוצה.
    יוספה בן כהן
    מאשה מבשלת טבעוני: מאפינס פרג ולימון
    לכל אחד יש דעה על פרג, או שאוהבים או ששונאים. מאשה אוהבת והיא מכינה לנו מאפינס
    מאשה
    הבלוג הטבעוני: הג'ינגית - גזר ופלפלים בסגנון חמוץ-מתוק
    יוספה מכינה מנה ג'ינג'ית שובבה של גזר ופלפלים ברוטב אסייתי חמוץ-מתוק. בשילוב
    יוספה בן כהן
    פוסטים נוספים

    ענת סמבול

    הפוסטים של ענת
    הבלוג של ענת: בננות בשוקולד ושום על הגריל
    כולם עושים בשר על האש, אז ענת הפעם מכינה "מתכוני הצד" - שיני שום על המנגל ובננות
    ענת סמבול
    הבלוג של ענת: עוגת אגוזים לפסח
    גם לכם קשה עם המתוקים של פסח שמלאים בקוקוס? ענת מבינה אתכם ומכינה לכם עוגה מתוקה
    ענת סמבול
    הבלוג של ענת: חרוסת תפוחים ותמרים
    החלק הכי קטן של ארוחת ליל הסדר אבל גם הכי הכי טעים - החרוסת. ענת מכינה את הגרסה
    ענת סמבול
    פוסטים נוספים


    הפוסטים של ורד
    ויטמין V: לקראת יום כיפור - בואו ניפרד לשבוע מהצבע הלבן בתפריט
    קחו את ההזדמנות של הצום לשינוי תזונתי קל והורידו מהתפריט שלכם את שלושת הלבנים -
    ורד לוביץ'
    ויטמין V: לאכול בחוץ ולרזות
    המסעדות ובתי הקפה הפכו לחלק בלתי נפרד מאורח החיים שלנו ואין סיבה שזה יגרום לנו
    ורד לוביץ'
    ויטמין V: מה זה נקרא לאכול מתוק פעם ב....?
    האם זה פעם בשעתיים? פעם בשבוע? עכשיו כשהחופש תיכף נגמר, וכשהבנו שיש מזון שמגיע
    ורד לוביץ'
    פוסטים נוספים


    הפוסטים של אריה
    מבשלים עם אריה: הפוטטוס המושלמים
    את המתכון הנהדר הזה לפוטטוס כמו במקדונלד'ס מצאתי אחרי מסע בנבכי מתכוני הרשת.
    אריה אברמזון
    מבשלים עם אריה: למשוך בגזר
    לכל עדה יש את הממולאים שלה, אבל למלא גזרים צריך סבלנות וידע. זו הסיבה שכשרבקה
    אריה אברמזון
    מבשלים עם אריה: תקלה מופלאה
    איך סלט שעועית רומני קטן וטעים הפך בטעות למסבחה שעועית נהדרת, מה הקשר בין פסול
    אריה אברמזון
    פוסטים נוספים

    אוכלים


    אוכלים בירושלים והאזור
    צילום: שלומי כהן
    הפבלובה המשודרגת של רינת

    תותים, פסיפלורה ושמנת מתוקה - נשמע כמו מתכון מנצח לקינוח משובח וטעים. רינת סילבסטר מציעה מתכון קליל לעוגת פבלובה
    חן אורן (07:58 , 14.11.16 )

    צילום: שלומי כהן
    שוקפה ופירות יער

    מה יותר טעים - שוקו או קפה? למה לשבור את הראש אם אפשר לשלב בין השניים. מרב יפרח מציעה מתכון פשוט לעוגת 'שוקפה' עם
    חן אורן (08:01 , 19.09.16 )

    צילום: שלומי כהן
    סוד היער הקסום של איילה

    שכבה של בצק, מלית גבינה ושוב בצק למעלה ולסיום פירות יער. עוגה קלה להכנה, מרשימה ומתאימה מאוד לקיץ של איילה סבג.
    חן אורן (12:00 , 05.09.16 )

    צילום: שלומי כהן
    עוגה מהבית: העוגה הצוחקת של לילוש ליצנית

    עוגת נס קפה מהירה וקלה שעושה רושם נהדר של לילוש הליצנית הרפואית. הבונוס: היא ללא גלוטן ותגרום לכם לחייך.
    (08:43 , 22.08.16 )


    אוכלים באזור הצפון
    צילום: shutterstock
    המבשלה: חומוס קטן, ארוחת שקשוקה ובירת בוטיק ב-50 שקלים בלבד

    אחרי שנים של דשדוש, נראה ששוק תלפיות בחיפה מתעורר ומפתח חיים משל עצמו. פרנסי העיר ומקבלי ההחלטות שופכים מיליונים
    ליאור פרי (08:15 , 25.12.16 ) - חיפה וסביבתה

    צילום: shutterstock
    מסעדת הדובים - האוכל הכי סתמי שיש

    האתגר הקשה של מבקר מסעדות הוא לכתוב על מסעדה שבה האוכל בסדר, אבל שום דבר לא יותר מבסדר. אין דבר מבאס יותר מלאכול
    ליאור פרי (08:41 , 18.12.16 ) - חיפה וסביבתה

    צילום: shutterstock
    נמצאה המסעדה הכי טובה בחיפה, וספק אם אי פעם שמעתם עליה

    כבר עשרים שנה אני הולך מידי שבוע למסעדה בחיפה כדי לכתוב ביקורת. האמת, חוץ מפעם בשבוע שאני סועד כדי לכתוב ביקורת, גם
    ליאור פרי (08:53 , 11.12.16 ) - חיפה וסביבתה

    צילום: Index open
    יומה בר - סושיה יקרה ששווה כל שקל

    מה עושה מבקר מסעדות שצריך לכתוב על מסעדה בעיצומה של שריפה משתוללת, פקקים ומחסומים משטרתיים? נזכר ששמע שפתחו סושי בר
    ליאור פרי (09:08 , 04.12.16 ) - חיפה וסביבתה


    אוכלים באזור הדרום
    צילום: נעם קשר
    שמע ישראל, צריך לנקות

    "הגב אליך - הלב אתך" היא הכתובת שמופיעה על גב חולצתה של מירב משווארמיית "שמע ישראל" ברובע ו' באשדוד. ואכן, יש אמת
    אשר קשר (11:16 , 01.03.17 )

    צילום: נעם קשר
    גלידה של שבת

    בכל קרית גת - קריה נאמנה ללא ספק, ובוודאי מאז עלייתו של אבירם דהרי לשלטון - יש שני מקומות בילוי בלבד שפתוחים בשבת.
    אשר קשר (10:20 , 23.02.17 )

    צילום: נעם קשר
    ברוכים הבאים לגיהנום

    מעל דלת הכניסה לחדר השירותים במסעדת "בורגר קבאנה" ביבנה מתנוססת בגדול הכתובת Welcome to paradise ("ברוכים הבאים לגן
    אשר קשר (16:08 , 16.02.17 )

    צילום: אבי רוקח
    מעיין הנעורים התימני מרובע א'

    יכול להיות שששת התימנים שמתגוררים באשדוד יכעסו מעט (ואולי הגזמתי במקצת ויש עוד תימני או שניים שאני לא מכיר, בגלל
    אשר קשר (08:40 , 10.02.17 )


    אוכלים באזור המרכז
    צילום: אבי מועלם
    וקיצצת בחגיך: קציצות הדג המרוקאיות של מלי ששון

    מלי ששון, 54, נשואה לרפי, אימא לשלושה ילדים, מנהלת את דוכן מפעל הפיס בקניון רחובות. ששון מגדלת בגינה שלה ירקות
    אביגיל קדם (08:25 , 16.10.16 )

    צילום: ורדי כהנא
    עוגת דבש קלאסית לשנה מתוקה

    מפרידים 5 ביצים לחלבונים ולחלמונים. מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר עד שנוצר קצף נוקשה. בקערה נפרדת מערבבים את
    ליהיא לפיד (08:28 , 02.10.16 )


    הכי טובה ומשובחה: מצעד הגלידות הטעימות והשוות בפתח תקוה

    כל מי שגדל בפתח־תקוה של שנות ה-80 וה-90 התרגל לכך שיש רק מקום אחד בו אפשר ליהנות מגביע גלידה צונן בלילות הקיץ החמים
    אורי קידר וקורין אלבז־אלוש (08:09 , 15.08.16 )


    להרגיש קצת יוון בלי לעלות לטיסה: מתכון לסלט עדשים קר וחלומי

    אם בא לכם להרגיש קצת יוון בלי לעלות לטיסה, יש ספר מקסים, "מטבח יווני", של צביקי עשת ממסעדת גרקו היוונית, השמחה
    ליהיא לפיד (13:22 , 21.07.16 )


    חם מהתנור
    חם מהתנור
    חם מהתנור: פסטיבל טוסטים של גד, אכלו ככל יכולתכם
    ורד לוי
    חם מהתנור: קרמבו במשקל קילו בגורדוס, מרקים
    ורד לוי
    חם מהתנור: תפריט חדש בקמפאי בשרונה, טעימות טפאס
    ורד לוי
    כתבות נוספות

    לא סותמים ת'פה
    לא סותמים ת'פה
    לא סותמים ת'פה: הסופגניות השוות והטעימות של
    אדר טל
    לא סותמים ת'פה: בירה עם פירות יער וג'ויה טראפלס
    לימור פרימרמן
    לא סותמים ת'פה: ליקר שוקולד מנטה, תה נענע בטעמים
    לימור פרימרמן
    כתבות נוספות

    משחקי מטבח
    משחקי מטבח: גאדג'טים לבישולי החג
    לימור פרימרמן  
    משחקי מטבח: מערבל ביצה וקומקום של פעם
    לימור פרימרמן  
    משחקי מטבח: גאדג'טים לראש השנה
    לימור פרימרמן  
    כתבות נוספות

    מנה אליפות
    מנה אליפות
    מנה אליפות: מתכוני עוגה ולחמניות גבינה
    ורד לוי
    ל"ג בעומר: מתכונים ליד המדורה
    ורד לוי
    מתכוני עצמאות: ארוחות מנגל
    ורד לוי
    כתבות נוספות

    איזורים
    דיוור אלקטרוני
    כל הזכויות שמורות © ל-  -nc
     Application delivery by radware YIT - פיתוח אינטרנט ואפליקציות