כתבות|בעלי מקצוע
  פורטל מקומי מקבוצת ידיעות אחרונות- חדשות, פנאי ובידור - mynet
 
 
אוכלים

שיין אנד שארפ צילום: נועה דני
שיין אנד שארפ צילום: נועה דני
 
מיג'אנה צילום: יחצ
מיג'אנה צילום: יחצ
 
סנדר צילום: יחצ
סנדר צילום: יחצ
 
וינו סוקה צילום: שני תמרי
וינו סוקה צילום: שני תמרי
 
לדוגמא:הובלות, איטום
לדוגמא:תל אביב, חיפה
 
 
 
 
 

 

חם מהתנור: אוכל פולני ועונת החמין

עונת החמין נפתחת בשארפ אנד שיין, בסנדר חוגגים פסטיבל אוכל פולני, בירושלים יש פסטיבל יינות וגבינות במתחם התחנה, בוינו סוקה יש תפריט טעימות על הבר ובמיג'אנה בנצרת יש עסקיות חדשות

ורד לוי 
פורסם: 03.11.13, 11:27

פסטיבל אוכל פולני, פתיחת עונת החמין ועוד עדכונים מהנעשה השבוע במסעדות.

 

היכנסו לעמוד "אוכלים" של mynet

עוד מתכונים והמלצות על מסעדות בעמוד "אוכלים" בפייסבוק

 

חמין בשיין אנד שארפ (צילום: נועה דני)
חמין בשיין אנד שארפ (צילום: נועה דני)

 

מרכז

שיין אנד שארפ. עונת החמין של מאסטר הבשרים יענקלה שיין החלה. מדי שבת בצהריים יוגש חמין עשיר הכולל בשר שפונדרה, חומוס, שעועית, תפוחי אדמה, בצלים, קישואים, גזר, ראשי שום, עצמות מוח וכמובן קישקע וביצה קשה, לצד צלוחית חזרת (54 שקלים).

Shine & Sharp, רחוב יגאל אלון 65, תל אביב. 03-5364755

 

הלובי. מטבח ובר חדש בצפון דיזינגוף עם השף דני טופלדו . התפריט יורכב מ-20 מנות של פירות ים, פסטות, בשרים ומנות צמחוניות (30-60 ₪ למנה). את הקינוחים תכין הקונדיטורית מיכל בוטן.

הלובי, דיזנגוף 300, תל אביב. 03-5222300

 

סנדר (צילום: יחצ)
סנדר (צילום: יחצ)

 

מסעדת סנדר של השף זמי שרייבר תארח את "מסדר אבירי הקישקע" שהוקם על ידי יזמי האינטרנט יוסי ורדי ויוחאי רפאלי לאירוע טעימות, סיפורים ומעשיות

בנוכחות שגריר פולין בישראל. האירוע יתקיים ב-7.11.13, במסגרת פסטיבל האוכל הפולני הראשון שמתקיים השבוע בחסות המכון הפולני. במסגרת האירוע יוגש תפריט טעימות וישולבו קטעים מתוך המופע "מונולוגים מהקישקע". בתפריט: סלסילת לחמים, חמוצים, חזרת וסלטי הבית - כבד קצוץ, סלט ביצים, פלפלים קלויים, חצילים, טחינה. ראשונות: קישקע, מטיאס, רגל קרושה וגפילטע פיש. מרק עוף אישי עם קרפעלך. חמין - תפוחי אדמה, נתחי בשר, קישקע אמיתי תוצרת בית, שלושה סוגים של שעועית וביצים חומות. צ'ייסר וודקה. מחיר הארוחה: 150 שקלים לאדם. יש להזמין מקום מראש,  מספר המקומות מוגבל. 

סנדר - בית של אוכל. לוינסקי 54, תל אביב. 03-5371872

 

ירושלים

הבזאר הקולינרי שבמתחם התחנה הראשונה ירושלים יקיים לראשונה פסטיבל גבינות ויין בימים חמישי ושישי (7-8.11) ומזמין את הקהל הרחב ליהנות מחוויה קולינרית של גבינות ומכירת יינות במחירים אטרקטיביים. בין היקבים שישתתפו בפסטיבל: "יקבי תניא", "בזלת הגולן", "הר-אדר", "דובקין" ו"שוהם". כמו כן, יתארחו המחלבות: "משק דותן", "העברי", "מחלבות השומרון", "מחלבות המושבה", אשר ימכרו גבינות בוטיק תוצרת הארץ. בנוסף, יוצעו במקום מגוון רחב של גבינות המיובאות מחו"ל.

פסטיבל היין והגבינות, 7.11, בשעות 15:00-22:00, וביום שישי, 8.11, מ-10:00 עד שעה לפני כניסת השבת. מתחם התחנה ירושלים

 

וינו סוקה (צילום: שני תמרי)
וינו סוקה (צילום: שני תמרי)

 

שרון

מסעדת השף הכשרה וינו סוקה בהרצליה פיתוח משיקה תפריט טעימות על הבר, עם מנות הדגל של המסעדה בגודל מוקטן – ובמחיר מוקטן. כך למשל, בגזרת המנות הראשונות מוצעת מנת התפוח אדמה ראטה הכוללת חזה ברווז, בטטה צלויה בטימין וזרעי כוסברה, בצל ירוק, פלפלי סוייט בייט צלויים, ביצי שליו ועלי רוגולה בוינגרט של מיץ לימון ושמן זית (30 שקלים). עוד בטעימות: ניוקי תפוח אדמה בקרם של פטריות פורצ'יני, פורטבלו וחלב קוקוס בשילוב אספרגוס לבן, עלי תרד, אווז מעושן ושום קונפי (35 שקלים). בקטגוריית העיקריות ניתן להזמין את מנת הפילה מוסר ים שמוגש עם קרם שורשים ואפונת שלג (45 שקלים), פילה בקר עם כבד אווז ברוטב יין אדום ותאנים על מצע של קרם תפוח אדמה (55 שקלים) ועוד. לקינוח: מיני מקרון אישי במילוי קרם וניל-רום ובליווי רוטב תותים וטוויל קקאו (28 שקלים), אקלר אישי שממולא במוס דאבל אספרסו ופניני שוקולד (24 שקלים) וקרם ברולה שמוגש לצד פירות טריים (26 שקלים). תפריט הטעימות יוגש מדי יום מהשעה 19:00. 

וינו סוקה, גלגלי הפלדה 7, הרצליה פיתוח. 072-2163739

 

מיג'אנה (צילום: יחצ)
מיג'אנה (צילום: יחצ)

 

צפון

מסעדת מיג'אנה בנצרת, המגישה אוכל ערבי אותנטי, משיקה ארוחה עסקית סתווית, ב-70 שקלים לאדם. בעסקית: פלטת סלטים המשתנים מדי יום - חומוס, כרובית עם טחינה, חצילים קלויים ותבשיל יומי משתנה. בין התבשילים: מקלובה עוף וכרובית, שושברק - כיסוני בשר עם רוטב יוגורט חמצמץ, מנזלה חלביה - חציל ממולא בשר, במיה עם בשר ברוטב עגבניות, שייח אל מחשי (קישואים ממולאים), ועוד.

העסקית מוגשת בימים שני עד שבת בשעות 12:00- 17:00

מיג'אנה, כיכר המעיין מרכז אל בישארה, נצרת. 04-6021067

 

 

רוצים לעדכן אותנו על מנות לוהטות, תפריטים משתנים, מקומות חדשים? אתם מוזמנים לכתוב אלינו - veredel25@gmail.com

 

 

חיפוש אירועים נוספים
החל מתאריך
עד תאריך
כל הארץ
כל הארץ
מרכז
חיפה
צפון
ירושלים
דרום
שפלה
שרון
נגב וערבה
כל התחומים
כל התחומים
מוזיקה
תיאטרון
מחול
קלאסי
ילדים
בידור
פסטיבלים
עניין
שם אמן, שם הצגה, שם אירוע
תגובה לכתבהתגובה לכתבה   הדפסההדפסה  שלחו כתבהשלחו כתבה   


 

 
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות    לקריאת כל התגובות ברצף
נא להמתין לטעינת התגובות

קריות וצפון
חיפה
שרון
ירושלים
מרכז
שפלה
דרום
נגב וערבה
קיבוץ
מופעים
אוכלים
נדל"ן
אור ירוק
מפות
המקצוענים - הובלות
איזורים
דיוור אלקטרוני
כל הזכויות שמורות © ל-  as26-c
 Application delivery by radware YIT - פיתוח אינטרנט ואפליקציות