כתבות|בעלי מקצוע
  פורטל מקומי מקבוצת ידיעות אחרונות- חדשות, פנאי ובידור - mynet
 
 
אוכלים

מנה אליפות צילום: לירון אלמוג
מנה אליפות צילום: לירון אלמוג
 
שף אוהד אמזלג צילום: לירון אלמוג
שף אוהד אמזלג צילום: לירון אלמוג
 
לדוגמא:הובלות, איטום
לדוגמא:תל אביב, חיפה
 
 
 
 
 

 

מנה אליפות: פילה מוסר ים על טורטליני

השף אוהד אמזלג מכין מנה שטעמה ישאר אתכם לנצח, ומבטיח שלמרות שזה נשמע מסובך, זה דווקא די פשוט. מתכון לפילה מוסר ים על טורטליני ריקוטה ברוטב פאלדין וכמהין

ורד לוי 
פורסם: 23.04.13, 13:07

השף אוהד אמזלג של מקלאו אירועים מלמד אתכם איך להכין מנה מרשימה - פילה מוסר ים על טורטליני ריקוטה ברוטב פאלדין וכמהין - ומבטיח שזה פשוט להכנה.

 

היכנסו לעמוד "אוכלים" של mynet

עוד מתכונים והמלצות על מסעדות בעמוד "אוכלים" בפייסבוק

 

 ממי למדתי להכין: אני מאוד אוהב לשחק עם חומרי גלם ומרכיבים שונים, השילובים המועדפים עליי הם המטבח האיטלקי והים תיכוני. את המנה הכנתי
בביתי באחד הערבים, כשפתחתי את המקרר ואלה חומרי הגלם שמצאתי בו.

 

טיפ להצלחת המנה: המנה מורכבת מכמה שלבים, והיא פשוטה להכנה (לא להיבהל). חשוב לסדר את כל המרכיבים מראש כך שתהליך ההכנה לא יעצר באמצע.

 

תדירות הכנה: מי שמכיר אותי יודע שיש בי אהבה גדולה לדגים וגבינות, כך שאת המנה הזאת אני מכין בתדירות די גבוהה. היא קלה ומהירה להכנה והכי חשוב - טעימה מאוד!

 

תגובות שקיבלתי על המנה: התגובה שאני הכי זוכר על המנה היא של חברה למקצוע שאמרה שיש מנות בודדות שטעמם נשאר איתך לנצח, וזאת אחת המנות האלה.

 

מאכל אהוב עליי: קוסקוס וממולאים של אמא שלי.

 

מאכל שלא אגע בו לעולם: לא קיים!

 

מקום עבודה: שף ראשי של קלאו אירועים.

 

פילה מוסר ים על טורטליני של שף אמזלג (צילום: לירון אלמוג)
פילה מוסר ים על טורטליני של שף אמזלג (צילום: לירון אלמוג)
 

 

פילה מוסר ים על טורטליני ריקוטה ברוטב פאלדין וכמהין

 

פילה מוסר בגודל בינוני חצוי באמצע

100 גרם טורטליני ריקוטה

כפית משחת כמהין

1 מיכל שמנת מתוקה

40 גרם גבינת פאלדין

50 גרם חמאה

קערת עם קוביות קרח

מלח, פלפל

 

אופן ההכנה:

1. מחממים סיר עם מים ומעט מלח, לאחר הרתיחה מוסיפים את הטורטליני. הטורטליני מוכן ברגע שהוא צף, מוציאים, ומעבירים לקערה עם קרח לעצירת הבישול.

 

2. מחממים מחבת עם חצי מכמות החמאה, מניחים את הדג מוסיפים מעט מלח ופלפל, מנמיכים את האש ללהבה בינונית ומכסים. אחרי שבע דקות בערך בודקים אם בשר הדג מוכן.

 

3. בסיר קטן מרתיחים את השמנת המתוקה, לאחר הרתיחה מוסיפים את גבינת הפאלדין ומערבבים עד שהגבינה נמסה, מוסיפים את משחת הכמהין, חצי החמאה שנותרה, מבשלים כדקה נוספת תוך כדי עירבוב.

 

4. מוסיפים את הטורטליני לסיר עם רוטב הפאלדין, מבשלים כדקה נוספת ומסירים מהאש.

 

סידור צלחת:

מניחים במרכז הצלחת את הטורטליני ויוצקים מעליו מעט רוטב, מעל הטורטליני מניחים חצי דג ומעליו את החצי השני, מעטרים בבזיליקום ומגישים. בתאבון.

 

 

חיפוש אירועים נוספים
החל מתאריך
עד תאריך
כל הארץ
כל הארץ
מרכז
חיפה
צפון
ירושלים
דרום
שפלה
שרון
נגב וערבה
כל התחומים
כל התחומים
מוזיקה
תיאטרון
מחול
קלאסי
ילדים
בידור
פסטיבלים
עניין
שם אמן, שם הצגה, שם אירוע
תגובה לכתבהתגובה לכתבה   הדפסההדפסה  שלחו כתבהשלחו כתבה   


 


קריות וצפון
חיפה
שרון
ירושלים
מרכז
שפלה
דרום
נגב וערבה
קיבוץ
מופעים
אוכלים
נדל"ן
אור ירוק
מפות
המקצוענים - הובלות
איזורים
דיוור אלקטרוני
כל הזכויות שמורות © ל-  as29-c
 Application delivery by radware YIT - פיתוח אינטרנט ואפליקציות