כתבות|בעלי מקצוע
  פורטל מקומי מקבוצת ידיעות אחרונות- חדשות, פנאי ובידור - mynet
 
 
תחרות הבשלן המקומי

לדוגמא:הובלות, איטום
לדוגמא:תל אביב, חיפה
 
 
 
 
 

תבשיל דג עם גרגירי חומוס

 \ 



חומרים ל-6 מנות
6 חתיכות פילה דג מושט, טונה או נסיכת הנילוס (ניתן לשלב כמה סוגי דגים)
1/2 ק"ג חומוס מובחר מושרה במים
6 פלפלים אדומים יבשים
ראש שום מפורק לשיניים
צרור כוסברה קצוצה
תבלינים:
כף מרק עוף פרווה
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית כמון
1/2 כפית פלפל שחור
2 כפות פפריקה מרוקאית מתוקה/ חריפה
מעט מלח
חצי כוס שמן
לימון ומלח כדי להשרות את הדג
אופן ההכנה
1. להשרות את החומוס ללילה ולבשלו למחרת במים עם מלח, מי סודה ולקלף (לא חייבים).

2. את הדג הנקי מעור להשרות במלח ולימון לשעה ולשטוף היטב.

3. לסדר בסיר רחב את החומוס, פלפלים, שום, כוסברה קצוצה, תבלינים, ומעל את חתיכות פילה הדג ולהוסיף מים עד כיסוי הדג.

4. מבשלים על אש גבוהה עד שכמות הרוטב יורדת לחצי ואז מוסיפים שמן ומנמיכים את האש לבישול איטי עד צמצום הרוטב.

5. זו מנה מרוקאית אותנטית מדורי דורות מבית אמי ומגישים אותה בערב שישי כמנה ראשונה באופן קבוע.

6. אני נוהגת להגישה לצד לחם בית שאני אופה על חלוקי נחל. אזהרה! איני אחראית לכמות הלחם שתאכלו עם מנה טעימה זו.

חיפוש אירועים נוספים
החל מתאריך
עד תאריך
כל הארץ
כל הארץ
מרכז
חיפה
צפון
ירושלים
דרום
שפלה
שרון
נגב וערבה
כל התחומים
כל התחומים
מוזיקה
תיאטרון
מחול
קלאסי
ילדים
בידור
פסטיבלים
עניין
שם אמן, שם הצגה, שם אירוע
תגובה לכתבהתגובה לכתבה   הדפסההדפסה  שלחו כתבהשלחו כתבה   


 

 
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות    לקריאת כל התגובות ברצף
נא להמתין לטעינת התגובות

קריות וצפון
חיפה
שרון
ירושלים
מרכז
שפלה
דרום
נגב וערבה
קיבוץ
מופעים
אוכלים
נדל"ן
אור ירוק
מפות
המקצוענים - הובלות
איזורים
דיוור אלקטרוני
כל הזכויות שמורות © ל-  as18-c
 Application delivery by radware YIT - פיתוח אינטרנט ואפליקציות
 
פיקוד העורף התרעה במרחב: